Övriga kurser

Skrivarkurs på distans, fördjupning

Ny kurs!

En kurs för dig som tidigare gått en skrivarkurs (distanskurs grund, fortsättning, eller motsvarande kurser på annat håll) och vill fortsätta utveckla ditt skrivande.

 

Kursen går digitalt hösten 2024

Skrivarkurs på distans, grundkurs

Ansökningstiden är slut – ansökan stängd!

En kurs för dig som vill utveckla ditt skrivande! Kursen vänder sig till dig som vill skriva prosa eller lyrik. Kanske vill du skriva din livsberättelse eller samla ihop ett material? Inga förkunskaper krävs.

Kursen går digitalt hösten 2024 samt våren 2025

Skrivarkurs på distans, fortsättningskurs

Ansökningstiden är slut – ansökan stängd!

En kurs för dig som gått distanskurs i skrivande tidigare och vill fortsätta utveckla ditt skrivande! Vi bygger i denna kurs vidare på att utveckla deltagarens skrivprojekt.

Kursen går digitalt hösten 2024 samt våren 2025.

Seniorkollo 2024

Välkommen att anmäla dig till sommarens Seniorkollo 10-14 juni 2024 på vackra Sjöviks Folkhögskola i Södra Dalarna!

Sommaren 2024 erbjuder vi 6 olika ämnen att välja mellan på kollot. Dessa löper parallellt och du väljer ett av dessa.

Nyfiken på konst – fördjupning

Det här är en kurs där mötet med samtidskonst står i centrum. Under våren har vi haft  möjlighet att utforska och vara nyfikna på några olika områden som berör konsten idag. Nu erbjuds en fortsättning av kursen och en fördjupning på flera områden, bland annat utforskar vi offentlig konst i våra gemensamma rum lite närmare. 

Friluftsliv och ledarskap – för friskvårdsansvariga och aktivitetsledare

Grundkurs hösten 2024 Är du friskvårdsansvarig eller aktivitetsledare inom PRO? Vill du få inspiration, friluftsglädje och nya idéer tillsammans med andra? Vill du vara med och utveckla naturaktiviteter? Då är det här kursen för dig!