Restaurang

Ett kök i tiden

Med rötterna i historien

I det ombyggda Orangeriet, som har anor från 1600-talet, odlades det en gång i tiden persikor och vindruvor. Här finns idag vår restaurang. Vi serverar dagens lunch måndag-söndag kl. 11.30 – 13.30. Utöver lunchserveringen erbjuder vi även specialbeställningar till bland annat festmåltider, catering och utflyktspaket. I december dukar vi upp för julbord.

Vår mat

Vi använder förstklassiga råvaror och lägger stor vikt vid att vår mat är vällagad och god. För oss är det viktigt att maten är vacker att se på. Vi vill att maten ska ge våra gäster välbefinnande. Så långt det är möjlig strävar vi efter att köpa ekologiskt, KRAV-märkt och lokalproducerat. Vi anser helt enkelt att maten är en viktig del i vistelsen hos oss.

Meny

Vi serverar dagens lunch måndag–söndag kl. 11.30–13.30. Välj mellan husmanskost eller vegetariskt och ta för dig från vår välfyllda salladsbuffé. Kaffe och sötsak ingår alltid efter maten.

Boka bord

Hos oss kan ni boka bord i restaurangen eller i caféet. Välkommen att ringa oss på tel. 0291-211 30 för att göra en bokning.

Köket

Vi använder förstklassiga råvaror och lägger stor vikt vid att vår mat är vällagad och god. För oss är det också viktigt att maten är vacker att se på. Vi vill att maten ska ge våra gäster ett välbefinnande. Så långt det är möjligt strävar vi efter att köpa ekologiskt, KRAV-märkt och lokalproducerat. Vi anser helt enkelt att maten är en viktig del i vistelsen hos oss!