Yoga – Mindfulness och Frigörande Dans Nr 17 – Endast reservplatser!

Hälsa & natur | Kursnr: 17

Kursdatum

22-26 april

Tid

Kursstart måndag 12:00 med lunch
Kursslut fredag 12:00

Plats

Gysinge

Gysinge Herrgård
Benedicks väg 4
81197 Gysinge

Kostnad

All vår undervisning är gratis, men på vissa kurser förekommer kostnad för material.

När du går en kurs hos PRO Folkhögskola i Gysinge betalar du för mat och logi om du väljer att bo på Gysinge Herrgård, och för mat om du väljer att pendla.

Länk till prislista: KLICKA HÄR

 

Om kursen

Frigörande Dans och Yoga-mindfulness.

Välkommen till en särskild vecka, där du får möjlighet att ta del både av frigörande dans och yoga-mindfulness!

Två fina metoder för hälsa, motion och välbefinnande.

I dansen får du njuta av rörelsen och dansglädjen, och i Yogan landa i lugnet. En vecka full av rörelse, glädje, stillhet, meditation och avslappning! Dansen och lyssnande inåt kommer ge dig förnyad energi och glädje. Både i yogan och dansen lyssnar du till dig själv.

I dansen finns det inget rätt och inget fel. Du följer dig, vilar när du behöver, sitter, ligger. Du deltar som du är, i din takt, efter dina behov och förmåga!

I yogan följer du fasta rörelser och guidas noggrant, det ger på sitt sätt fördjupning och avslappning. I båda former utgår du alltid från allt precis som det är! Yoga-mindfulness är en yogaform med särskild fokus på närvaro, andning och långsamma enkla rörelser.

Antal kursplatser: Begränsat antal platser

Lärare

Aiva Susanne Keldsen

Aiva Susanne Keldsen har utbildat sig hos Growth Health and Care i Stockholm med Bikash Acharya, han har forskat i mindfulness på Karolinska institutet och lärt sig yoga sen barnsben i Indien.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta PRO Folkhögskola, tel. 0291-212 23 helgfri vardag 10:00 - 12:00, 13:00 - 15:00 eller e-post kurser@pros.fhsk.se

Anmäl dig till kursen

Hämta anmälningsblankett som pdf »