Yoga-Mindfulness nr 58

Hälsa & natur | Kursnr: 58

Kursdatum

20-24 november

Tid

Kursstart måndag 12.00 med lunch
Kursslut fredag 12.00

Plats

Gysinge

Gysinge Herrgård
Benedicks väg 4
811 97 Gysinge

Kostnad

All vår undervisning är gratis, men på vissa kurser förekommer kostnad för material.

När du går en kurs hos PRO Folkhögskola i Gysinge betalar du för mat och logi om du väljer att bo på Gysinge Herrgård, och för mat om du väljer att pendla.

Länk till prislista: KLICKA HÄR

 

Om kursen

Yoga-Mindfulness.

Välkommen till en vecka med yoga i november, när det är mörkt och kallt ute är det den perfekta tiden att ägna sig åt stillhet, avslappning och kroppsövningar som gör gott.

Yoga-mindfulness är en yogaform som utgår från närvaro och lyssnande, rörelserna vi gör är enkla och långsamma och vi har mycket fokus på andning.  Alla kan vara med!  Vi gör både fysisk yoga, asanas, mediterar, gör andningsövningar och går i stillhet i naturen.

Allt med syftet att du skall få tid att landa mer i närvaro och avslappning. Kursen är en upplevelsekurs, där största vikten ligger på praktiskt utövande, även om vi givetvis också har samtal. Du får med dig hem enkla övningar som du kan fortsätta med om du önskar.

Det blir en vecka för välbefinnande i det vackra Gysinge, där allt du behöver är ett visst mått av nyfikenhet och bekväma kläder!”

Antal kursplatser: Begränsat antal platser

Lärare

Aiva Susanne Keldsen

Aiva Susanne Keldsen har utbildat sig hos Growth Health and Care i Stockholm med Bikash Acharya, han har forskat i mindfulness på Karolinska institutet och lärt sig yoga sen barnsben i Indien.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta PRO Folkhögskola, tel. 0291-212 23 helgfri vardag 10:00 - 12:00, 13:00 - 15:00 eller e-post kurser@pros.fhsk.se

Anmäl dig till kursen

Hämta anmälningsblankett som pdf »