Yoga Mindfulness nr 63

Hälsa & natur | Kursnr: 63

Kursdatum

12-16 september OBS! Söndag-torsdag!

Tid

Kursstart söndag 12.00 med lunch
Kursslut torsdag 14.00

Plats

Gysinge

PRO Folkhögskola
Bruksgatan 5
811 34 Gysinge

Kostnad

All vår undervisning är gratis, men på vissa kurser förekommer kostnad för material.

När du går en kurs hos PRO Folkhögskola i Gysinge betalar du för mat och logi om du väljer att bo på Gysinge Herrgård, och för mat om du väljer att pendla.

 

Om kursen

Yoga-Mindfulness.

En vecka där du får möjlighet att uppleva yogans effekt på båda kropp och själ!

Yoga-mindfulness är en yogaform som utgår från närvaro och lyssnande, rörelserna vi gör är enkla och långsamma och vi har mycket fokus på andning.  Alla kan vara med!  Vi gör både fysisk yoga, asanas, mediterar, gör andningsövningar och går i stillhet i naturen.

Allt med syftet att du skall få tid att landa mer i närvaro och avslappning. Kursen är en upplevelsekurs, där största vikten ligger på praktiskt utövande, även om vi givetvis även har samtal. Du får med dig hem enkla övningar som du kan fortsätta med om du önskar.

Det blir en vecka för välbefinnande i det vackra Gysinge, där allt du behöver är ett visst mått av nyfikenhet och bekväma kläder!

Antal kursplatser: Begränsat antal platser

Lärare

Aiva Susanne Keldsen

Aiva Susanne Keldsen har utbildat sig hos Growth Health and Care i Stockholm med Bikash Acharya, han har forskat i mindfulness på Karolinska institutet och lärt sig yoga sen barnsben i Indien.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta PRO Folkhögskola, tel. 0291-212 23 helgfri vardag 10:00 - 12:00, 13:00 - 15:00 eller e-post kurser@pros.fhsk.se

Anmäl dig till kursen

Hämta anmälningsblankett som pdf »