Yoga Mindfulness nr 137

Hälsa & natur | Kursnr: 137

Kursdatum

9-13 september

Plats

Gysinge Herrgård

PRO Folkhögskola
Bruksgatan 5
811 34 Gysinge

Kostnad

All vår undervisning är gratis, men på vissa kurser förekommer kostnad för material.

När du går en kurs hos oss i Gysinge betalar du för mat och logi om du väljer att bo på skolan, och för mat om du väljer att pendla.

På länken nedan kan du se våra priser för mat och logi i Gysinge:
Så här mycket kostar det att gå på kurs på PRO:s Folkhögskola

Om kursen

Yoga – Mindfulness är en enkel och lugn yogaform, där vi fokuserar särskilt på närvaro framför prestation. Yoga syftar till balans mellan själ och kropp och under veckans kurs kommer du att få lära dig enkla yogaställningar som du sedan kan utöva på egen hand. Regelbundna yogaövningar ger en starkare och smidigare kropp och även ökad lugn och närvaro. Vi kommer även att göra grundläggande andningsövningar och meditation. Kom som du är, om du provat yoga förr eller ej. Ta med dig bekväma kläder. Det är viktiga med yogan är att lyssna till den egna kroppen och utgå från dina förutsättningar, det viktiga är inte att utforma övningarna som en erfaren yogi, det är att öva närvaro i, och lyssna, till just din kropp.

Antal kursplatser: Begränsat antal platser.

Lärare

Aiva Susanne Keldsen

Aiva Susanne Keldsen har utbildat sig hos Growth Health and Care i Stockholm med Bikash Acharya, han har forskat i mindfulness på Karolinska institutet och lärt sig yoga sen barnsben i Indien.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta PRO:s Folkhögskola, tel. 0291-212 20 eller 0291-212 23 eller e-post kurser@pros.fhsk.se

Anmäl dig till kursen

Sista anmälningsdatum: Vi vill ha din anmälan så tidigt som möjligt. Vid få antal anmälningar riskerar kursen att ställas in.

Hämta anmälningsblankett som pdf »