Vegetarisk matlagning med skördetema – digital kurs
Hälsa & natur | Kursnr:

Kursdatum
18-22 september
Tid
Måndag-fredag, 9.00-12.30, 14-15.30
Plats
Hemma hos dig
Digital
Kostnad
Kostnad för råvaror
Om kursen
Välkommen till en smakrik vecka full av matglädje!
Där använder vi den rika mängd av nyskördat som just hösten erbjuder. Vi provar nya sätt att använda välkända grönsaker, tillagar båda varm mat, råa rätter och desserter. Vi kommer även prova på mjölksyrning. Maten blir välsmakande, näringsrik och vacker; grönsaker erbjuder ju en symfoni av färger.
Du behöver ingen matlagningsvana eller förkunskaper för att deltaga. Bara tillgång till ditt eget kök och nyfikenhet på nya maträtter.
I förväg får du en inköpslista, så du kan köpa hem alla ingredienser.
Kursen sker via zoom, ett digitalt media där vi kan båda se och höra varandra. Enkelt att använda, via en länk du får före kursstart.
Antal kursplatser: Begränsat antal platser.
Lärare
Aiva Susanne Keldsen
Aiva Susanne Keldsen har jobbat som vegetarisk kock under mer än tio år och bland annat gjort vegetariska julbord under 8 års tid.
Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Aiva Susanne Keldsen ( kursledare), tel. 073-7823725 eller e-post aivasusanne@hotmail.com