Vegetarisk jul och vintermat – digital kurs
Hälsa & natur | Kursnr:

Kursdatum
4-8 december
Tid
Måndag-fredag, 9.00-12.30, 14-15.30
Plats
Hemma hos dig - digital
Digital
Kostnad
Kostnad för råvaror
Om kursen
Under denna veckan fördjupar vi oss i läckra rätter av vinterns vegetariska råvaror och mat som passar för jul/kalas.
Hur kan vi förfina/förädla de råvaror som är traditionella här i norden; som tex olika rotfrukter, och hur kan vi använda torkade råvaror på sätt som gör att de blir fräscha och lättsmälta.
Och samtidigt får till färggranna, smakrika rätter, båda varma, kalla och som efterrätter.
Veckan blir ett härligt äventyr i vintermat, för dig som är nyfiken och vill prova nya rätter.
Kursen sker via zoom, där vi kan se och höra varandra.
Vi båda samtalar om maten och tillagar rätterna; du i ditt kök och jag i mitt.
Det brukar vara mycket glädje under de vegetariska kursveckorna och du är mycket välkommen oavsett om du har gjort mycket mat eller inte har nån erfarenhet, vi tar det som det kommer och löser frågor ihop.
Före kursstart får du hem inköpslista och länkar till kurs-rummen.
Hjärtligt välkommen!
Har du frågor/funderingar om kursen är du välkommen att höra av dig till mig, Aiva Susanne Keldsen, på 073-7823725 eller aivasusanne@hotmail.com
Antal kursplatser: Begränsat antal platser.
Lärare
Aiva Susanne Keldsen
Aiva Susanne Keldsen har jobbat som vegetarisk kock under mer än tio år och bland annat gjort vegetariska julbord under 8 års tid.
Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Aiva Susanne Keldsen ( kursledare), tel. 073-7823725 eller e-post aivasusanne@hotmail.com