Vegetarisk inspirationskurs på distans, tema: Vinter och julmat – digital kurs

Hälsa & natur | Kursnr:

Kursdatum

6-10 december

Tid

Måndag-fredag, 9.00-12.30, 14-15.30

Plats

Hemma hos dig

Digital

Kostnad

Kostnad för råvaror

Om kursen

Hjärtligt välkommen till en vegetarisk matlagningskurs, hemma hos dig!

En kurs där vi fördjupar oss i vinter och julrätter. Hur gör man färggranna, läckra, festliga maträtter med vinterns grönsaker. Maträtter så goda och mättande att även köttätarna jublar! Vi gör fräscha varma och kalla rätter, rätter med smak av jul, goda tillbehör, desserter och fika. Nya recept, så även du som varit med förr kan bli inspirerad.

Varje dag börjar med genomgång av dagens äventyr och lite teori om råvaror. På eftermiddagen tar vi oss tid för mer prat och konklusioner. All mat vi gör under veckan är utan gluten, mjölk och vanligt socker. Jag brukar kalla min mat för Glad mat, mat som ger glädje både när man tillagar den, ser den och äter den. Och som odlas/produceras på ett hållbart sätt. Kursen utgår från samma grund som veckokurserna i Gysinge, dock är alla maträtter nya och tiden lite kortare för att man skall orka med att vara vid skärmen. Kursen går till så att jag tillagar och visar från mitt kök, du är med i ditt kök via mediet Zoom online. Ett program där vi kan se och höra varandra och som kan användas i dator, padda, mobil.

Du får i god tid före kursstart hem inköpslista och goda råd. Recept/kursmaterial får du i din mejl senast dagen före kursstart, ihop med länk till kursrummet.

Hoppas du har lust att ge dig ut på detta äventyr med mig!            

Välkommen önskar

Aiva Susanne Keldsen

Antal kursplatser: Begränsat antal platser.

Lärare

Aiva Susanne Keldsen

Aiva Susanne Keldsen har jobbat som vegetarisk kock under mer än tio år och bland annat gjort vegetariska julbord under 8 års tid.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Aiva Susanne Keldsen ( kursledare), tel. 073-7823725 eller e-post aivasusanne@hotmail.com

Anmäl dig till kursen

Hämta anmälningsblankett som pdf »