Senior Qi Gongledare steg 2 nr 57

Starka föreningar | Kursnr: 57

Kursdatum

3-7 oktober

Tid

Kursstart måndag 12:00 med lunch
Kursslut fredag 14:00

Plats

Gysinge

PRO Folkhögskola
Bruksgatan 5
811 97 Gysinge

Kostnad

All vår undervisning är gratis, men på vissa kurser förekommer kostnad för material.

När du går en kurs hos PRO Folkhögskola i Gysinge betalar du för mat och logi om du väljer att bo på Gysinge Herrgård, och för mat om du väljer att pendla.

Länk till prislista: https://profolkhogskola.se/prislista-2022/

Om kursen

Bli Senior Qi Gong-ledare!

Biyunakademin har i samverkan med PRO:s Folkhögskola förmedlat denna metod i 30 år med början 1992 och tack vare över 800 utbildade ledare har metoden spridits till ca 80 000 svenska pensionärer!

Biyunakademin guidar dig in i den kinesiska vägen till hälsa, denna spännande mångtusenåriga hälsokunskap. Kinesiska medicinens grunder och läran om Yin och Yang – förståelsen om inre balans. Senior-qigongen förklaras i teori och praktik.

Senior qigong är skapad och skräddarsydd för svenska pensionärers hälsa av den kinesiska läkaren och professorn i kinesisk medicin tillika grundaren av Biyun metoden – Fan Xiulan.

Målet är att du skall lära dig Senior qigong-metoden med syfte att få goda hälsoeffekter samt få en introduktion i kinesisk medicin. Efter genomgången delkurs 2 har du kompetens att lära ut metoden och därmed som ledare hjälpa äldre människors hälsa med detta egenträningsprogram.

För att gå delkurs 2 krävs att du gått delkurs 1 av ledarutbildningen.

Antal kursplatser: Begränsat antal platser.

Förkunskaper: Genomgången kurs Senior Qi Gongledare steg 1

Lärare

Lärare från Biyunakademin leder kursen

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta PRO Folkhögskola, tel. 0291-212 23 helgfri vardag 10:00 - 12:00 13:00-15:00 eller e-post kurser@pros.fhsk.se

Anmäl dig till kursen

Hämta anmälningsblankett som pdf »