Senior Qi Gongledare steg 1 nr 42

Starka föreningar | Kursnr: 42

Kursdatum

4-8 maj

Tid

Kursstart måndag 12:00 med lunch
Kursslut fredag 14:00

Plats

Gysinge

PRO:s Folkhögskola
Bruksgatan 5
811 97 Gysinge

Kostnad

All vår undervisning är gratis, men på vissa kurser förekommer kostnad för material.

När du går en kurs hos PROs Folkhögskola i Gysinge betalar du för mat och logi om du väljer att bo på Gysinge Herrgård, och för mat om du väljer att pendla.

Om kursen

Bli Senior QiGong-ledare!

Vi guidar dig in i den kinesiska vägen till hälsa, denna spännande mångtusenåriga hälsokunskap som blivit så populär på senare år även i västvärlden! Du får både praktiska tips och råd på områden som kostlära, kinesisk massage, akupressur samt en introduktion till den kinesiska medicinens grunder som läran om Yin och Yang – förståelsen om inre balans med mera, samt förstås Senior-qigongen i teori och praktik.

Den mycket hälsoeffektiva metoden Senior qigong är skapad och skräddarsydd för svenska pensionärers hälsa av den kinesiska läkaren och professorn i kinesisk medicin tillika grundaren av Biyun metoden – Fan Xiulan. Metoden är lätt att lära och har uppmärksammats för sina mycket goda hälsoeffekter.

Målet är att du skall lära dig Senior qigong-metoden med syfte att få goda hälsoeffekter samt få en introduktion i kinesisk medicin – denna delkurs är den första av två. Efter genomgången delkurs 2 har du kompetens att lära ut metoden och därmed hjälpa äldre människors hälsa med detta egenträningsprogram.

Du får en mycket pedagogisk genomgång av Senior qigongen med en lärare som har en mångårig utbildning i kinesisk medicin och Senior qigong borgar för att alla som går kursen väl tillgodogör sig allt de behöver för att få egna hälsoeffekter och känner sig trygga med att som utbildade ledare förmedla metoden till andra.

Antal kursplatser: Begränsat antal platser.

Förkunskaper: Inga förkunskaper

Lärare

Lärare från Biyunakademin leder kursen

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta PRO:s Folkhögskola, tel. 0291-212 23 eller e-post kurser@pros.fhsk.se

Anmäl dig till kursen

Sista anmälningsdatum: 9 mars

Hämta anmälningsblankett som pdf »