Natur och friluftsliv i Gysinge nr 53

Hälsa & natur | Kursnr: 53

Kursdatum

12-16 september

Tid

Kursstart måndag 12.00 med lunch
Kursslut fredag 12.00

Plats

Gysinge

PRO Folkhögskola
Bruksgatan 5
811 97 Gysinge

Kostnad

All vår undervisning är gratis, men på vissa kurser förekommer kostnad för material. Denna kurs har en materialkostnad på 200 kr/person

När du går en kurs hos PRO Folkhögskola i Gysinge betalar du för mat och logi om du väljer att bo på Gysinge Herrgård, och för mat om du väljer att pendla.

Länk till prislista: https://profolkhogskola.se/prislista-2022/

Om kursen

Natur och Friluftsliv i Gysinge

Välkommen att möta Gysinge i varma höstfärger! Vi kommer att tillbringa mycket tid ute i de vackra omgivningarna. Veckan kommer bland annat att innehålla enklare vandring och tack vare att kursen är på hösten kommer vi också att plocka svamp och ta upp artbestämning, tillagning och förvaring av svamp. Vissa måltider äter vi ute i naturen och det kommer även att bli tillfällen att prova på olika slags utematlagning. Under veckan kommer det också att finnas möjlighet att besöka bland annat Naturum Färnebofjärden och Gysinge centrum för byggnadsvård. Det här är också kursen för dig som är intresserad av att lära dig mer om hur naturen kan främja din hälsa.  

För mer information – kontakta kursledare: Maria Lindgren: maria.lindgren@pros.fhsk.se,   070-558 5004

Antal kursplatser: Begränsat antal platser

Lärare

Maria Lindgren

Maria Lindgren är kulturvetare med inriktning på grön hälsa och utbildad på SLU Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp. Maria är grundare till företaget Connect to Nature.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta PRO Folkhögskola, tel. 0291-212 23 helgfri vardag 10:00 - 12:00, 13:00 - 15:00 eller e-post kurser@pros.fhsk.se

Anmäl dig till kursen

Hämta anmälningsblankett som pdf »