Grönt, groddar och skott, vegetarisk mat som är extra fräsch och god! – digital kurs
Hälsa & natur | Kursnr:

Kursdatum
17-21 april
Tid
Måndag-fredag, 9.00-12.30, 14-15.30
Plats
Hemma hos dig - digital
Digital
Kostnad
Kostnad för råvaror
Om kursen
Under den här kursveckan fördjupar vi oss i fullvärdiga måltider, som utgår från skott, groddar och grönt. Vi kommer att tillaga nya smakrika, läckra rätter, båda varma och kalla.
Varje dag kommer innehålla mättande måltider med tillbehör och dessert.
Du lär dig att använda groddar och skott, som du själv gjort.
(obs! Om du inte får till groddningen, så går det oxå bra med köpta!)
Måltiderna kommer att innehålla vegetarisk protein och därmed vara en fullvärdig kost.
Men framförallt kommer veckan gå i matglädjens tecken!
Det skall vara roligt att göra mat och du kommer att märka att det inte behöver vara så svårt. Om man saknar någon ingrediens, så går det alltid att lösa.
Du får även under veckan göra bekantskap med ett antal olika bönor/linser, som vi båda groddar, men oxå tillagar på sätt som gör de båda delikata och lättare för magen att smälta.
Obs! Det är inget som är komplicerat, utan vi kommer följas åt och göra allt på ett lättsamt sätt och med gott humör!
Eftersom veckan blir mest givande om du kommer igång med groddning i förväg, så kommer du inför den här kursen att få inköpslista och groddinstruktioner minst 2 veckor före kursstart.
Har du frågor/funderingar om kursen är du välkommen att höra av dig till mig, Aiva Susanne Keldsen, på 073-7823725 eller aivasusanne@hotmail.com
Antal kursplatser: Begränsat antal platser.
Lärare
Aiva Susanne Keldsen
Aiva Susanne Keldsen har jobbat som vegetarisk kock under mer än tio år och bland annat gjort vegetariska julbord under 8 års tid.
Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Aiva Susanne Keldsen ( kursledare), tel. 073-7823725 eller e-post aivasusanne@hotmail.com