Friluftsliv och skapande i natursköna Gysinge nr 79

Hälsa & natur | Kursnr: 79

Kursdatum

8-12 november

Tid

Kursstart måndag 12.00 med lunch
Kursslut fredag 14.00

Plats

Gysinge

PRO Folkhögskola
Bruksgatan 5
811 97 Gysinge

Kostnad

All vår undervisning är gratis, men på vissa kurser förekommer kostnad för material. Denna kurs har en materialkostnad på 200 kr/person

När du går en kurs hos PRO Folkhögskola i Gysinge betalar du för mat och logi om du väljer att bo på Gysinge Herrgård, och för mat om du väljer att pendla.

Om kursen

Friluftsliv och skapande i natursköna Gysinge 

Möt Gysinge i varma höstfärger! Vi kommer att tillbringa mycket tid utomhus i de vackra omgivningarna. Enklare vandring varvas med skapande aktiviteter med inspiration av naturens material. Under veckan kommer det också att finnas möjlighet att besöka bland annat Naturum och Gysinge byggnadsvård. Det här är också kursen för dig som är intresserad av att lära dig mer om hur naturen kan främja din hälsa. Varmt välkommen! 

 

För mer information – kontakta kursledare: Maria Lindgren: maria.lindgren@pros.fhsk.se,   070-558 5004

Antal kursplatser: Begränsat antal platser

Lärare

Maria Lindgren

Kulturvetare med inriktning på grön hälsa, örtpedagog och utbildad på SLU - Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp inom trädgårdsterapi och hälsoträdgårdar. Maria är också utbildad inom friluftsliv på Malungs Folkhögskola.

Maria är grundare till Connect to Nature

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta PRO Folkhögskola, tel. 0291-212 23 helgfri vardag 10:00 - 12:00, 13:00 - 15:00 eller e-post kurser@pros.fhsk.se

Anmäl dig till kursen

Hämta anmälningsblankett som pdf »