Frigörande dans i mindfulness – nr 73

Hälsa & natur | Kursnr: 73

Kursdatum

16-20 november

Tid

Kursstart måndag 12.00 med lunch
Kursslut fredag 14.00

Plats

Gysinge

PRO Folkhögskola
Bruksgatan 5
811 34 Gysinge

Kostnad

All vår undervisning är gratis, men på vissa kurser förekommer kostnad för material.

När du går en kurs hos PROs Folskhögskola i Gysinge betalar du för mat och logi om du väljer att bo på Gysinge Herrgård, och för mat om du väljer att pendla.

Länk till prislista

Om kursen

Mindfulness är ett sätt att vara medvetet närvarande, att iaktta och identifiera hur det känns att vara du – just nu. Kursen är främst en upplevelsekurs.

Med hjälp av dansen går du på upptäcktsfärd i kropp och själ och följer impulserna från kroppens egen intelligens – fri i rytmen och rörelserna. Inga krav eller ”måsten”. Närvaron, andningen och de fria rörelserna löser upp spänningar och frigör livsenergin.

Kursens mål är att stärka livslust och självkänsla samt njuta av att röra på sig på sitt eget sätt och hitta lugnet inom sig. Stärkande för både den psykiska och fysiska hälsan.

Lärarna leder och inspirerar deltagarna till dansen, som lyssnar till sig själva och rör sig i fria rörelser utifrån sina förmågor och behov.

 

 

Antal kursplatser: Begränsat antal platser.

Lärare

Anne Grundel samt assistent

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta PRO:s Folkhögskola, tel. 0291-212 23 helgfri vardag 10:00 - 12:00, 13:00 - 15:00 eller e-post kurser@pros.fhsk.se

Anmäl dig till kursen

Sista anmälningsdatum: 21 september

Hämta anmälningsblankett som pdf »