Bröllop & fest

Bröllop

Gysinge Herrgård, en vit pärla vid Dalälvens strand

Här kan ni dela era högtidliga ögonblick med nära och kära i en underbar, stilla natur. Med herrgårdens elegans som inramning blir festen minnesvärd. Vi kan erbjuda flera olika lokaler beroende på vilken stil som passar just ert bröllop eller fest, allt från det rustikt lantliga magasinet, via salongerna i den historiska herrgården till vår mer moderna lokal orangeriet. Även vår lokal i gamla stallet med terrass bredvid Dalälven står till förfogande.

Övernattning erbjuder vi i något av våra 77 rum, totalt 109 bäddar. Möjlighet att utforma er fest enligt egna önskemål med allt från drinkar innan middagen till vickning framåt småtimmarna.

Närproducerade råvaror tillagade med kärlek och omtanke ger oss möjligheten att bjuda dig och dina gäster på en middagsupplevelse utöver det vanliga. Där smaker, färger och former bildar en helhet för alla era sinnen.

En vigsel på bryggan framför herrgården eller kanske i herrgårdparken? Österfärnebo kyrka, Hedesunda kyrka och Årsunda kyrka är andra alternativ på nära avstånd.

Att som brudfölje anlända dagen innan kan vara skönt. En middag med närmaste familjen och vännerna kvällen före den stora dagen är ett trevligt sätt att koppla av efter det att de sista detaljerna gåtts igenom på plats. En bruksvandring för att få veta mer om Gysinge bruks historia eller bara en avkopplande promenad i våra vackra omgivningar ger energi.

Välkommen att boka in en visning av vår vackra herrgård för att diskutera just era planer!

Några exempel på vad vi kan erbjuda på er dag:

Brudskål

vid bryggan framför herrgården eller på borggården/i herrgårdsparken.

Trerätters middag

i orangeriet/magasinet/herrgården

Kaffe och avec

följt av bröllopstårta och dans i herrgårdssalongerna/gamla stallet

Bar och vickning

Bar samt vickning

Vill du veta mer om bröllop hos oss? Ring 0291 212 20 eller mejla oss!